Så här sammanställer vi experternas V75-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V75 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V75 Tips idag

Här hittar du de senaste V75-tipsen för idag och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Lördag, 4 december 2021 (Omsättning: 4,1 milj kr, kl 05:23)

Uppdateringar

 • Nyhet

  V75-tips och V75-system lördag 4 december 2021 till Bergsåker

  Jonas Noreen och Eskil Hellberg delar med sig av sina bästa V75-tips och ett V75-system för Bergsåker lördag 4 december 2021.

 • Strykning

  V75-5

  6 Giant Shadow (NL) är struken

 • Strykning

  V75-7

  4 Twigs Got U. är struken

 • Strykning

  V75-6

  1 In Love Boko är struken

 • Strykning

  V75-7

  2 Becker är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)