Så här sammanställer vi experternas V65-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V65 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V65 tips fredag Jarlsberg

Här hittar du de senaste V65-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Fredag, 31 juli 2020

Uppdateringar

 • Kuskändring

  V65-4

  Kim Mathisen Glenn Kramer Stenberg

  Byte av kusk på 9 Skeie Sotå* (NO) från Kim Mathisen till Glenn Kramer Stenberg

 • Strykning

  V65-6

  12 Admiral Knick* (NO) är struken

 • Kuskändring

  V65-2

  Josefine Eilertsen Joakim Hansen

  Byte av kusk på 6 Truly Superb* (NO) från Josefine Eilertsen till Joakim Hansen

 • Strykning

  V65-2

  9 Falcon Eye* (NO) är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)