Så här sammanställer vi experternas V65-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V65 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V65 tips torsdag Klosterskogen

Här hittar du de senaste V65-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Torsdag, 28 maj 2020 (Omsättning: 1,3 milj kr)

Uppdateringar

 • Resultat

  Klicka här för fler detaljer

  Resultatlista
  V65-1: 2 Sager'n* (NO) (9%)
  V65-2: 6 Calypso Coffee* (NO) (7%)
  V65-3: 8 Odin Ø.K.* (NO) (21%)
  V65-4: 7 Florry's Princess* (NO) (0%)
  V65-5: 1 Le Rapide* (NO) (10%)
  V65-6: 4 Alsaker Pumbaa* (NO) (13%)

  Utdelning
  6 rätt: jackpot
  5 rätt: 18 779 kr

 • Strykning

  V65-5

  7 Two To Tango* (NO) är struken

 • Kuskändring

  V65-4

  Anders Andersen Josefine Eilertsen

  Byte av kusk på 6 Chill Fighter* (NO) från Anders Andersen till Josefine Eilertsen

 • Startlistor


Kommentarer (1)