Travpunkten flyttar in på Travet.se

Travpunkten byggdes för många år sedan och har tyvärr inte hängt med i teknikutvecklingen. När webbservern där Travpunkten låg var tvungen att uppgraderas ur säkerhetssynkpunkt, så gick det inte att få siten att fungera igen. Därför flyttar Travpunkten nu in på Travet.se. Även om det inte finns samma möjligheter till egna forum trådar, så går det bra att kommentera aktuella lopp. Så registrera ett konto idag.

Så här sammanställer vi experternas V65-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V65 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V65 tips fredag Solvalla

Här hittar du de senaste V65-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Fredag, 14 februari 2020 (Omsättning: 2,8 milj kr)

Uppdateringar

 • Resultat

  Klicka här för fler detaljer

  Resultatlista
  V65-1: 3 Banzai Merci (13%)
  V65-2: 4 Radetzky* (FI) (59%)
  V65-3: 5 Blownaway (33%)
  V65-4: 7 Brandy Flame (15%)
  V65-5: 7 Bottnas Gouverneur (15%)
  V65-6: 5 Perfect Gede (7%)

  Utdelning
  6 rätt: 5 586 kr
  5 rätt: 255 kr

 • Strykning

  V65-2

  9 Bravo Pandino är struken

 • Kuskändring

  V65-3

  Örjan Kihlström Erik Adielsson

  Byte av kusk på 6 Othella Marke från Örjan Kihlström till Erik Adielsson

 • Kuskändring

  V65-2

  Örjan Kihlström Jorma Kontio

  Byte av kusk på 5 Lyckans Olov från Örjan Kihlström till Jorma Kontio

 • Strykning

  V65-5

  4 Perfect Time är struken

 • Strykning

  V65-1

  12 Lotus Gil är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)