Så här sammanställer vi experternas V64-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V64 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V64 tips torsdag Gävle

Här hittar du de senaste V64-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Torsdag, 26 april 2018 (Omsättning: 4,6 milj kr)

Uppdateringar

 • Strykning

  V64-2

  15 Tommy Hill är struken

 • Strykning

  V64-1

  7 Fonso Boko (NL) är struken

 • Strykning

  V64-3

  4 Indian Four är struken

 • Kuskändring

  V64-5

  David Nylander Lina Björk

  Byte av kusk på 7 Mill Unix från David Nylander till Lina Björk

 • Kuskändring

  V64-5

  Malin Friman Elias Strandberg

  Byte av kusk på 10 Robin Kronos från Malin Friman till Elias Strandberg

 • Startlistor


Kommentarer (1)