Travpunkten flyttar in på Travet.se

Travpunkten byggdes för många år sedan och har tyvärr inte hängt med i teknikutvecklingen. När webbservern där Travpunkten låg var tvungen att uppgraderas ur säkerhetssynkpunkt, så gick det inte att få siten att fungera igen. Därför flyttar Travpunkten nu in på Travet.se. Även om det inte finns samma möjligheter till egna forum trådar, så går det bra att kommentera aktuella lopp. Så registrera ett konto idag.

Så här sammanställer vi experternas V64-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V64 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V64 tips tisdag Jägersro jackpot

Här hittar du de senaste V64-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Tisdag, 22 maj 2018 (Omsättning: 7,7 milj kr)

Uppdateringar

 • Resultat

  Klicka här för fler detaljer

  Resultatlista
  V64-1: 4 Broadway Appolo (US) (82%)
  V64-2: 1 Victoria Lane (13%)
  V64-3: 6 Gento* (NL) (15%)
  V64-4: 10 Tim Frontline (3%)
  V64-5: 2 Uccello Jet* (IT) (33%)
  V64-6: 6 Quiz Töll (18%)

  Utdelning
  6 rätt: 17 986 kr
  5 rätt: 96 kr
  4 rätt: 11 kr

 • Strykning

  V64-3

  11 Diamond Hall är struken

 • Kuskändring

  V64-2

  Linda Allercrantz Roger Allercrantz

  Byte av kusk på 15 Agrippina från Linda Allercrantz till Roger Allercrantz

 • Strykning

  V64-1

  6 Speedy Foxy Vicane är struken

 • Strykning

  V64-3

  3 Killer Queen Melon är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)