Travpunkten flyttar in på Travet.se

Travpunkten byggdes för många år sedan och har tyvärr inte hängt med i teknikutvecklingen. När webbservern där Travpunkten låg var tvungen att uppgraderas ur säkerhetssynkpunkt, så gick det inte att få siten att fungera igen. Därför flyttar Travpunkten nu in på Travet.se. Även om det inte finns samma möjligheter till egna forum trådar, så går det bra att kommentera aktuella lopp. Så registrera ett konto idag.

Så här sammanställer vi experternas V64-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V64 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V64 tips måndag Halmstad

Här hittar du de senaste V64-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Måndag, 18 februari 2019 (Omsättning: 4,6 milj kr)

Uppdateringar

 • Resultat

  Klicka här för fler detaljer

  Resultatlista
  V64-1: 9 Racing Ribb (35%)
  V64-2: 7 Terminator Face (25%)
  V64-3: 5 Beauty Taste (3%)
  V64-4: 2 Alicia Bore (14%)
  V64-5: 3 Bankrobber (41%)
  V64-6: 3 Dynamite Light (19%)

  Utdelning
  6 rätt: 12 180 kr
  5 rätt: 97 kr
  4 rätt: 14 kr

 • Kuskändring

  V64-5

  André Eklundh Thomas Uhrberg

  Byte av kusk på 10 Randal (IT) från André Eklundh till Thomas Uhrberg

 • Strykning

  V64-3

  7 Moneykeeper är struken

 • Strykning

  V64-3

  11 Fanucci Am är struken

 • Strykning

  V64-2

  2 Loui Laday är struken

 • Strykning

  V64-4

  7 Notre Avenue är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)