Travpunkten flyttar in på Travet.se

Travpunkten byggdes för många år sedan och har tyvärr inte hängt med i teknikutvecklingen. När webbservern där Travpunkten låg var tvungen att uppgraderas ur säkerhetssynkpunkt, så gick det inte att få siten att fungera igen. Därför flyttar Travpunkten nu in på Travet.se. Även om det inte finns samma möjligheter till egna forum trådar, så går det bra att kommentera aktuella lopp. Så registrera ett konto idag.

Så här sammanställer vi experternas V64-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V64 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V64 tips tisdag Kalmar jackpot

Här hittar du de senaste V64-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Tisdag, 16 november 2021 (Omsättning: 7,0 milj kr)

Uppdateringar

 • Resultat

  Klicka här för fler detaljer

  Resultatlista
  V64-1: 11 Staro Leonardo (66%)
  V64-2: 7 Playit Flax (8%)
  V64-3: 2 Indy Rock (76%)
  V64-4: 14 Fauntleroy (16%)
  V64-5: 7 Betting Pacer (16%)
  V64-6: 5 Borups Umami (18%)

  Utdelning
  6 rätt: 727 kr
  5 rätt: 12 kr
  4 rätt: jackpot

 • Strykning

  V64-5

  2 Niford des Baux* (BE) är struken

 • Strykning

  V64-4

  15 Silver Fashion är struken

 • Strykning

  V64-4

  1 Jocashi är struken

 • Strykning

  V64-5

  3 Hipster Am (US) är struken

 • Strykning

  V64-3

  1 Il Forte är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)