Dupree (US)

Nedan finner du resultat och statistik för travhästen Dupree (US). Du kan bl.a. se information om de senaste fem starterna: placering, vilken travbana, vem som var kusk, skoinfo och tid. Vi visar även de bästa tiderna hästen Dupree (US) fått på olika distanser och starttyper under olika år.

  • 14%
    Ti
  • 10%
    On
  • 7%
    To
  • 4%
    Fr
 V75-procent i veckan
Skoinfo: barfotabarfota  Barfota runt om (Barfota runt om senast)     2019: 8 1-1-0 (V: 13% P: 25%) 50302 kr     2018: 12 0-1-1 (V: 0% P: 17%) 161666 kr     Totalt: 49 6-2-6 (V: 12% P: 29%) 1949778 kr     Hemmabana: Mp     Ras: Varmblodig travare (brun hingst)     Far: Andover Hall     Mor: Hustle N.Muscle     Ägare: Stall Courant AB, Stockholm     Uppfödare: Blue Chip Bloodstock Inc, USA     Mer info: Svensk Travsport    

Senaste 5 starterna - Dupree (US)
2019-06-18ViJan To1620:8011,1abarfotabarfota18350'
2019-06-02AxGoo Bj1640:3512,3abarfotabarfota14735'
2019-05-01NeGoo Bj1600512,1abarfotabarfota196-
2019-05-01NeGoo Bj1600014,4abarfotabarfota124-
2019-04-18GOsc Ke1640:1011,5abarfotabarfota159100'

Rekord - Dupree (US)
1609 mKort distans Autostart10,9a2017
1609 mKort distans Amerikansk Auto10,6a2016
1640 mKort distans Autostart10,2a2018
2140 mMedeldistans Autostart12,9a2018
2200 mMedeldistans Autostart14,0a2017