Travpunkten flyttar in på Travet.se

Travpunkten byggdes för många år sedan och har tyvärr inte hängt med i teknikutvecklingen. När webbservern där Travpunkten låg var tvungen att uppgraderas ur säkerhetssynkpunkt, så gick det inte att få siten att fungera igen. Därför flyttar Travpunkten nu in på Travet.se. Även om det inte finns samma möjligheter till egna forum trådar, så går det bra att kommentera aktuella lopp. Så registrera ett konto idag.

Så här sammanställer vi experternas V86-tips

Travet.se

Vi sammanställer de experttips vi hittar för omgången som publicerats i media. Baserat på experttipsen får vi ut en egen poäng för varje startande häst. Denna kan sedan jämföras med den totala insatsfördelningen som publiceras av ATG. Vi försöker på så sätt tydliggöra skillnader där experterna tror mer eller mindre på en häst än vad resten av spelarkollektivet gör. Så här räknas poängen ut.

Till att börja med kanske det känns lite tunt i utbudet, men vi kommer göra allt för att fylla på med så mycket vi hittar. Just nu riktar vi in oss på V86 för att sedan utöka till V86, V64, Dagens Dubbel och andra spelformer. En förhoppning vi har är att kunna sammanställa de flesta av omgångens travtips här på Travet.se samt även utforma ett eget veckans tips baserad på all information. Vi kommer även leta efter gästtippare som får publicera sina rader och idéer här på Travet.se.V86 tips onsdag Solvalla

Här hittar du de senaste V86-tipsen och det här här du hittar de riktigt spelvärda dragen med den senaste statistiken fram till start.

Onsdag, 29 mars 2017

Uppdateringar

 • Kuskändring

  V86-4

  Björn Goop Torbjörn Jansson

  Byte av kusk på 1 Ja El Tomcat* (US) från Björn Goop till Torbjörn Jansson

 • Kuskändring

  V86-1

  Björn Goop Kenneth Haugstad

  Byte av kusk på 5 Mr Mayday från Björn Goop till Kenneth Haugstad

 • Strykning

  V86-1

  13 Cassano Bob är struken

 • Strykning

  V86-3

  9 Västerbo RealHigh är struken

 • Kuskändring

  V86-3

  Jörgen Westholm Oskar J Andersson

  Byte av kusk på 7 Jartinec från Jörgen Westholm till Oskar J Andersson

 • Strykning

  V86-3

  10 Amor Winner är struken

 • Startlistor


Kommentarer (1)